Overige tarieven

Overige tarieven

Onderstaande tarieven zijn vanaf-prijzen. Bij meerwerk kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, bijvoorbeeld door ernstige klitvorming, castraatvacht, vlooien of gedrag.

 

Puppykennismaking (gratis)

Voor veel honden is een eerste bezoek aan de trimsalon vaak best spannend. Weg uit hun vertrouwde omgeving, rare geluiden en vreemde geurtjes. Een eerste positieve ervaring is erg belangrijk voor de pup. Dit maakt het trimmen in de toekomst voor zowel de hond als trimmer gemakkelijker. Daarom bieden wij een gratis puppykennismaking aan. De kennismaking zal ongeveer een half uurtje duren.  In dit half uurtje mag de pup lekker rondsnuffelen in de salon en wennen aan de geuren en geluiden.

Ook wordt de pup even op de trimtafel gezet en wordt hij gekamd, de nageltjes geknipt, de voetzooltjes worden gecontroleerd en indien het nodig is worden de oogjes vrij geknipt. Wat geknuffel en lekkers helpt hierbij natuurlijk bij om snel te wennen. U krijgt advies over de vachtverzorging van uw pup en wat u thuis hieraan kunt doen. Ook kunt u eventuele vragen stellen.

Tussenbeurt

Het kan wenselijk zijn dat tussen de trimbeurten uw hond even wordt bijgewerkt. Daarvoor kunt u met uw hond de trimsalon bezoeken. Tijdens deze tussenbeurt wordt de hond gewassen, geföhnd, uitgekamd, de voeten worden netjes gemaakt en de oogjes worden indien nodig vrij geknipt. De prijs van een tussenbeurt bedraagt de helft van een volledige trimbeurt voor uw hond.

Borstelarrangement

Heeft u moeite met het borstelen van uw hond door beperking, tijdgebrek of een blessure? U kunt bij ons een borstelarrangement afnemen. Deze bestaat uit 5 borstelbehandelingen, de 6e hiervan is gratis. Het arrangement is 9 maanden geldig.

Borstel arrangement zijn exclusief uitgebreid ontklitten, wassen en overige trimbehandelingen.

Was arrangement

Een schone vacht is niet alleen voor de hond een stuk gezonder, maar ook voor ons. Een vieze vacht bevat pollen, zand en andere allergenen. We knuffelen, aaien ze en spelen met de hond. Ze liggen bij ons op de bank met de kinderen of zelfs in bed? Dan is een wasbeurtje wel zo fris.  De hond thuis wassen kan een hele klus zijn, al helemaal als het een grote hond is. En denk aan al die haren die achterblijven na het wassen. U kunt bij ons een was arrangement afnemen.  Dit arrangement bestaat uit 5 wasbeurten, waarvan u de 6e gratis krijgt en is 12 maanden geldig.

NB: Was arrangementen gelden niet voor Labradoodles, Berner Sennen, New Foundlander, Landseer, Leonberger, Pyrenese Berghond, Samojeed, Schotse Herder Langhaar, Sint Bernard, Tatra, Tibetaanse Mastiff of honden met soortgelijke vacht. Voor deze honden geldt een ander tarief

Enkele was behandeling  

Uiteraard is het ook mogelijk om uw hond slecht een enkele keer te laten wassen en drogen. Hieronder de bijbehorende tarieven.

NB: Deze prijzen gelden niet voor Labradoodles, Berner Sennen, Old English Sheepdog, New Foundlander, Landseer, Leonberger, Pyrenese Berghond, Samojeed, Schotse Herder Langhaar, Sint-Bernard, Tatra, Tibetaanse Mastiff of honden met soortgelijke vacht. Voor deze honden geldt een ander tarief.