Over Mij

Mijn naam is Gerjanne ten Bolscher en vanaf jongs af aan al een groot dierliefhebber. Ik besloot om van mijn passie mijn werk te gaan maken, ondanks dat ik wist dat de banen in de dierenbranche niet voor het oprapen lagen. Na de middelbare school ben ik dan ook de opleiding dierverzorging en dierenartsassistente gaan volgen. Tijdens deze opleidingen heb ik verschillende stages doorlopen. Onder andere bij het dierenasiel in Almelo, een dierenpension, dierenartsenpraktijken en een dierenspeciaalzaak. Bij deze dierenspeciaalzaak ben ik blijven werken als parttime verkoopmedewerker. Door al deze ervaringen heb ik veel geleerd. Maar vooral dat ik met dieren werken het allermooiste vind om te doen!

Na mijn opleiding tot dierenartsassistente heb ik een tijdje gewerkt bij Sterkliniek Dierenartsen in Deventer. Helaas was dit maar tijdelijk dus daarna was het weer tijd voor een nieuwe uitdaging. In mei 2016 heb ik besloten om de opleiding tot honden trimmen te gaan doen. 19 september 2017 had ik mijn diploma in de pocket.

Ik vind het geweldig werk om te doen, en ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De band die je opbouwt met de honden die je steeds weer terugziet, maar ook met de eigenaar. Wilde, ontplofte hondenkapsels omtoveren in nette, knappe koppies.

In mijn salon neem ik alle tijd en aandacht voor u hond als nodig is. Het welzijn staat voorop.

Door workshops, vakdagen en trainingen te volgen zorg ik dat ik up-to-date blijf in mijn vakgebied.